Palma Photo 2015

ABA Art Lab

JORDI SOCÍAS
Plaça Porta de Santa Catalina, 21

0

JORDI SOCÍAS

«BUENA VISTA!!»

11/06 – 11/09/2015

El nom de Jordi Socías va unit al periodisme, al cinema, a la política i al glamur. En el periodisme, com un fotògraf tot terreny ha recorregut tots els camins: de reporter de carrer fins a editor, enmig de la bruta vida quotidiana o al capdavant de l’agència Cover, obeint a un redactor cap o manant en el tancament, sempre ha trobat un punt de fugida per escapar de l’actualitat, i perdre’s al territori de l’art. Jordi Socías s’ha alineat entre aquells fotògrafs que saben que la bellesa és inseparable de la funció. (Manuel Vicent)

El nombre de Jordi Socias va unido al periodismo, al cine, a la política y al glamour. En el periodismo, como un fotógrafo todo terreno ha recorrido todos los caminos: de reportero de calle hasta editor, en medio de la sucia vida cotidiana o al frente de la agencia Cover, obedeciendo a un redactor jefe o mandando en el cierre, siempre ha encontrado un punto de fuga para escapar de la actualidad, y perderse en el territorio del arte. Jordi Socias se ha alineado entre aquellos fotógrafos que saben que la belleza es inseparable de la función. (Manuel Vicent)

The name of Jordi Socías is bound in with journalism, cinema, politics and glamour. He has furrowed out a career in journalism like an all-terrain vehicle driving in all directions: from street reporter to editor, immersed in the dirt of daily life or at the helm of the Cover agency, obeying an editor-in-chief or giving orders at press time, he has always found a vanishing point from which to flee the situation, leap over de fence and lose himself in the territory of art. Jordi Socías is one of those professionals who know that beauty is inseparable from function. (Manuel Vicent)

5_030-120x80-opaco

Pie de foto:
Jordi Socías
«Mayte»
Madrid, 1986
82 x 122 cm


Información de contacto
Plaça Porta de Santa Catalina, 21
07012 Palma de Mallorca
info@abaart.com / www.abaart.com
T/F 00 34 971 717 835 / 00 34 656 965 423

Horario
Horari:
Dilluns – dissabte: 10 – 14 / 17 – 20